2017. november 18, TEK Budo- és Küzdősport Gála

2018. október 20-28. között Budapest ad otthont a felnőtt kötött-, szabadfogású és női birkózó-világbajnokságnak. A szervezőbizottság a most szombati, november 18-i TEK Budo- és Küzdősport Gála rendezőinek ajánlatát elfogadva kihasználja a remek alkalmat a sportág és a vb népszerűsítésére. A BOK-csarnokban felállítandó standon egész nap neves birkózókkal találkozhatnak az érdeklődők: a világbajnok, vb- és Eb-bronzérmes Kiss Balázzsal 10 és 14 óra között, az olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok, vb-bronzérmes Lőrincz Tamással 14 és 16 óra között, az olimpiai ezüstérmes, vb- és Eb-bronzérmes Bárdosi Sándorral pedig 16:30 és 18:30 között.

Sumo TEK Gála - Bárdosi Sándor, Kiss Balázs, Lőrincz Tamás 

A birkózók nagy szeretettel válaszolnak majd a kérdésekre, s természetesen autogramot is lehet kérni tőlük az erre az alkalomra készített kártyákon, a szerencsések ajándékot is kapnak.
A stand mellett alkalmi szőnyeg is lesz, ahol profi birkózók jóvoltából bemutatókra kerül sor, az esti programban pedig Bárdosi Sándor szakértő kommentálásával tartanak edzést.
Az egész napos gálára a belépés ingyenes.