CSB augusztus 20-án

Siófokon, augusztus 20-án került megrendezésre előszőr a Sportjegyek.hu, a Renegade Sport Hotel, és Puksa Ferenc, a Gordius Inox Kft ügyvezetőjének támogatásával egy rendhagyó csapatbajnokság.

A Bárdosi Sándor védnöksége alatt megrendezésre kerülő CSB annyiban volt más a versenykiírásban szereplő CSB-vel szemben, hogy nem volt kötelező egyesületi formában elindulni, így lehetett az, hogy a férfiak kűzdelmeit, a Libor Dezső, Szelp Dénes, Prím Roland összeállítású, Amatőrök 1. néven futó csapat nyerte, és az ezzel járó 100.000 Ft díjat.

dsc 0280

Nagyon sikeres volt a rendezés, mivel kilenc férfi, és két női csapat mérte össze tudását, tehát szép számmal jöttek össze az indulók. A helyszín, és az idő tökéletesnek bizonyult. Mivel a kűzdőtér a Petőfi sétány felé nyititt volt, így a látványra, és Bárdosi Sanyi hangjára szép számmal álltak meg az érdeklődők.

A lányoknál a két csapat háromszor kűzdött meg egymással. A győzelmet a Forgó Fruzsina, Godó Kitti, Barka Emese összeállítású csapat nyerte meg. Nagyon örültünk annak, hogy a válogatott birkózó lányok elindultak a CSB-n, ezzel komoly kűzdelemre késztetve a sumos lányokat.

dsc 0282

Érdekességként el kell mondani, hogy a Niké csapatát még Toma Mihály volt olimpikon birkózó is erősítette veterán kora ellenére!

Köszönet illeti a sportvezetőket, akik elősegítették azt, hogy ilyen szép számmal induljanak el a versenyzők egy ilyen szokatlan időpontban.

Eredmények:

1.hely Amatőrök 1. (Libor Dezső, Szelp Dénes, Prím Roland)

2. hely Dorog 2. (Fekete Zoltán, Klányi János, Papp György)

3. hely Amatőrök 2. (Balogh Attila, Faragó Richárd, ifj. Balogh Attila)

További induló csapatok: Kertvárosi Sport Egylet, Fonyódi Niké 1 és 2 csapat, Dorog 1, Pestszentimre, Bárdosi Akadémia.

Lányok eredménye:

1. hely Forgó Fruzsina, Godó Kitti, Barka Emese

2. hely Makai Erika, Bárdosi Ildikó, Sárkány Vivien