Elmúlt időszak értékelése, felhívás tagegyesületek részére

Tisztelt Tagegyesületek!

  Egy ciklus lassan véget ér és elérkezik annak az ideje, hogy tisztújító közgyűlést tartsunk.
  Ha számot kell vetnünk az elmúlt négy évre visszatekintve akkor elmondhatom, hogy a minimális célt, melyet kitűztünk magunk elé teljes sikerrel megvalósítottuk, sőt lehetőségeinkhez képest még túl is teljesítettük azt.
  2012 év végén üres kasszával és kifizetetlen számlákkal, a nyakunkban szakadt végrehajtást kérők sorával, és egy perrel indultunk neki a ciklusnak. Tartozásunk kb. 12 millió forintot tett ki akkor.
  Jelen állás szerint ez év végére a tartozásainkat véglegesen kiegyenlítjük.Tehát a cél, hogy a sumo szakszövetséget életben tartsuk sikerrel járt. Ezen a nehézségek mellett is sikeresnek mondható eredményeket produkáltak versenyzőink, amellett, hogy tudjuk nem ez az időszak a magyar sumo aranykora. Most, hogy egyenesbe vezettük a szakszövetséget végre elindulhat a szakmai munka fejlesztése is. Arra kérem a tagegyesületeket, hogy szavazzanak bizalmat a következő öt évre is azoknak a személyeknek, akik az elnökségben sikerre kívánják vinni a szakszövetséget. Szinte ugyanazzal az elnökséggel képzelem el a munkát, mint ebben a ciklusban, azzal a különbséggel, hogy Puksa Ferenc nem tudja a továbbiakban vállalni a munkát, Hiroe Tomohiko pedig szívesen vállalja azt.
  Az elnökség tagjainak a következő személyeket jelölöm: Tar Mihály, mint társelnök, alelnökök Szakály László és Zsigmond Sándor, tagok pedig Hiroe Tomohiko és id. Bárdosi Sándor. Én, mint a jelenlegi elnök a jövőben is be kívánom tölteni az elnöki posztot.
  A tagegyesületek természetesen saját jelölteket is állíthatnak, melyet kérek e-mail útján eljuttatni az info@sumo.hu-ra vagy a president@sumo.hu-ra.
A megkezdett munka folytatásához kérem megtisztelő támogatásukat!

 

Budapest, 2017. március 21.

Tisztelettel:
Ancsin László elnök
Magyar Sumo Szakszövetség