Hazatértek Kolumbiából!

Kedves Érdeklődők!

Tegnap este megérkezett a sumo csapat a Világjátékokról. Kalmár Istvánt egy sofőr várta, aki Halász doktor megbízásából egyenesen az Országos Sportegészségügyi Intézetbe vitte ezüstérmesünket. Kedden megműtik, és reménykedünk benne, hogy a World Combat Games versenyen birkózhat már.

Makai Erika szokása szerint vidáman fogadta a gratulációkat bár picit elégedetlen volt, mivel egy hajszál választotta el a bronzéremtől.

Kálló Gyöngyinek sajnos most nem jött ki a lépés, pedig nagyon szurkoltunk neki, és mivel 11 érmet szerzett különböző világversenyeken, joggal vártunk tőle egy szép helyezést. Reméljük sok örömöt fog még nekünk okozni az elkövetkező időkben!

Az újonc Forgó Fruzsina három vereséget könyvelhetett el, de bárkit megkérdeztünk a magyar csapatból, egyértelműen azt mondta, hogy nem ő veszített, hanem a bírók hatékony közreműködésével nyertek az ellenfelek.

A csapattal Rovnyai János női szakágveztő utazott, aki az elért eredmánnyel összességében elégedett volt, eredményes volt a csapat. A döntő előtt Kalmár Pisti a jobbik ukrán ellenfelét már legyőzte, a döntőben a könnyebben verhető várta. Sajnos a bemelegítés közben jött sérülés miatt már a dohjo-ra sem állhatott fel a döntőben.

Szakály László nemzetközi bírónak a Magyar Sumo Szakszövetség köszönetét fejezi ki azért a segítségért, amit a magyar csapatért tett a tolmácsolással, és szervezéssel.